Finsnickeri med specialistkunskap inom restauranginredning, kontorsinredning och offentlig miljö

Vi på Trämekaniska Snickeriet konstruerar och tillverkar inredning till kontor, restaurang och offentlig miljö. Vi gör även specialinredningar efter dina unika önskemål.

Hur kan vi hjälpa dig?
KONTAKTA OSS >

Kontorsinredning

Trämekaniska tillverkar kontorsinredning för alla typer av arbetsplatser. Vi hjälper dig med allt ifrån receptionsdiskar och specialdiskar till skärmväggar och förvaringsmöbler, alltid med omsorg kring detaljerna. Vi skapar inredningen efter dina behov och kan även ta fram förslag för att hjälpa dig hitta den rätta konstorsinrednigen för just er miljö.

REFERENSER >

Inredning till offentlig miljö

Våra finsnickare på Trämekaniska har lång erfarenhet och specialistkunskap inom inredning till offentlig miljö, såsom skolor och sjukhus. Vi tillverkar exempelvis receptionsdiskar och specialdiskar, skärmväggar och förvaringsmöbler. Vi lämnar inget åt slumpen och är noga med att alla detaljer ska passa perfekt för er miljö.

REFERENSER >

Restauranginredning

Vi hjälper dig med hotell- och restauranginredning! Oavsett om du är i behov av serverings- eller bardiskar, förvaringsmöbler, backbar, bordsskivor eller miljö- och servicestationer så hjälper vi på Trämekaniska dig att tillverka inredningen efter era önskemål. Med oss kan du räkna med ett gediget hantverk som håller i längden.

REFERENSER >