Trämekaniska konstruerar och tillverkar restauranginredning, kontorsinredning och butiksinredning till företag. Vi gör även arbeten åt privatpersoner och vi tillverkar också specialinredningar efter kunders önskemål. Vi har en stor tillverkande verkstad på drygt 2000 kvadratmeter med en avancerad maskinpark. Alla våra maskinsnickare är välutbildade och har lång erfarenhet av arbetet.

Arbetssätt

Ibland får vi färdiga ritningar av kunden som vi sedan arbetar om i vårt cad/cam-system för att passa våra maskiner, därefter sker tillverkning. Vi för alltid en dialog med kunden och ofta kommer nya lösningar efter vägen.

Vi arbetar i cad/cam vilket innebär att vi ritar och konstruerar från grunden och sedan tillverkar produkten i datastyrd CNC-maskin.

Maskinpark

Vi har en bred och modern maskinpark med bland annat en CNC-maskin Weeke, bra möjligheter att såga och kanta skivor samt även en ridålack- och sprutbox för ytbehandling.

Vad vi jobbar med

Kontorsinredning

Trämekaniska tillverkar kontorsinredning så som exempelvis receptioner, skåp, skärmväggar, arbetsbord med mera. Våra kunder kommer till oss med sina önskemål och vi tillverkar därefter. Vi kan också komma med förslag och hjälpa er att hitta den rätta kontorsinredningen för just er.

Se fler referenser av Kontorsinredning

Restauranginredning

Restauranginredning som Trämekaniska tillverkar är exempelvis restaurangdisk, backbar, servicestation och avfallsstation. Vi hjälper er att tillverka en restauranginredning anpassad efter er restaurang och era önskemål. Med oss får ni ett gediget hantverk som håller i år efter år.

Se fler referenser av Restauranginredning

Butiksinredning

Butiksinredning som Trämekaniska tillverkar är exempelvis lösinredning, diskar, väggpaneler, spårpaneler med mera. Vi hjälper er att tillverka en butiksinredning anpassad efter er butik och era önskemål. Med oss får ni ett gediget hantverk som håller i år efter år.

Se fler referenser av Butiksinredning